Je skvělé dát si točené pivo na zahradní grilovačce nebo během narozeninové oslavy. Stačí vlastnit či mít zapůjčené patřičné vybavení a také mít co narazit. I když vlastně nestačí. Dále je třeba hlavně vědět, jak na to. A to pomohou odhalit následující řádky.

Úkol 1. – Vychladit sud s pivem

Jste-li hrdými vlastníky pivního chlazení, máte vlastně po problémech. Bude stačit, když uložíte sud někam do chládku, aby při kontaktu s kontaktním chlazením neprodělalo teplotní šok, a pak už jen směle čepujete. Ovšem jste-li odkázáni pouze na ruční pípu, musíte si umět poradit. Způsobů, jak vychladit pivní sud, je spousta. Stačí být kreativní. Zhotovit si můžete vlastní improvizované chlazení, spustit sud do studny, anebo ho zakopat. Ve všech případech je však správná teplota odkázána na vaši zručnost.

Úkol 2. – Narazit pivní sud

Máte-li vychlazeno, může se narážet. Jenže není všechno tak snadné, jak se zdá. Pokud máte správný narážeč, můžete se do toho pustit. Narazit sud chce pár šikovných chvatů a trocha štelování výčepního zařízení či konkrétně jeho kompresoru. Pokud je tedy k dispozici. Narážení sudu s pivem je pak posledním krokem, který vás dělí od vytouženého zlatavého moku.

Úkol 3. – Vypít sud

Máte vychlazeno i naraženo, nezbývá tedy nic jiného než se pustit do konzumace. Sud je totiž třeba také vypít. Pokud totiž sud neodrazíte, pivo se velmi brzy zkazí. Ovšem i v případě, že sud odrazíte, nepočítejte se zvlášť dlouho trvanlivostí, zvláště pokud jste pivo tlačili vzduchem. Ať se to tedy vašim ženám či přítelkyním nemusí zdát, sud je bez debat třeba vypít.

Související videa na Youtube

Loading...
Related Video Search
Zkopírujte a vložte kód níže..
Email a IM
WWW kód
Fóra
Dobré pojištění

Leave a Reply